4. 5. 2024   |   svátek má Květoslav
 

Toskánské rizoto

Název Množství a jednotka
rýže 200 gramů
cibule 1/2 kusu
máslo 1 lžíce
česnek 2 stroužky
cherry rajčátka 100 gramů
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: italská
Příprava: 10 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Do hlubší pánve dáme máslo, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Na tomto základu podusíme rýži a podlijeme vodou. Na druhé pánvi rozehřejeme olej a opečeme překrájená cherry rajčátka. Rajčátka přidáme k podušené rýži, vmícháme salát insalatina, dochutíme pepřem a soli. Na talíři posypeme strouhaným parmazánem .


 


RECEPTY

Křepelky na víně s brusinkami

Postup: Křepelky nasolíme, potřeme citronovou šťávou, lehce opepříme hrubě mletým... zobrazit recept

RECEPTY

Minipizzy z lilku

Postup: Lilek nakrájíme na centimetrové plátky, posolíme a necháme půl hodiny vypotit.... zobrazit recept

RECEPTY

Chlebová polévka s uzeninou

Postup: Chléb nakrájíme nebo rozlámeme na menší kousky a rozvaříme v 1l vody nebo... zobrazit recept

RECEPTY

Slavnostní bábovka

Postup: Ve větší míse smícháme mouku, solamyl, prášek do pečiva a cukr. Přidáme sůl,... zobrazit recept

RECEPTY

Slavnostní bábovka

Postup: Ve větší míse smícháme mouku, solamyl, prášek do pečiva a cukr. Přidáme sůl,... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Cibule

     Štiplavá panenka se stovkou sukýnek. Tak cibuli... zobrazit článek

RESTAURACE

Penzion Hrad

Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...